menu

Restaurant Ansaldo

Restaurant Ansaldo
30
Jun ’22
01
Jul ’22

20 PLN discount for every booking

THE REGIONAL ATMOSPHERE

At Restaurant 107 the abundance of flavours and scents of regional cuisine is combined with the traditional Polish and European tastes. We take every effort for our package to meet your expectations, tastes and preferences, even the most sophisticated. The distinguishing feature of our menu is the idea of dosing the pleasure stemming from the high-quality services and the Master Chef's delicacies prepared both with traditional and modern methods.
THE REGIONAL ATMOSPHERE THE REGIONAL ATMOSPHERE THE REGIONAL ATMOSPHERE

Wystrój  ,,Ansaldo” nawiązuje do okresu dwudziestolecia  międzywojennego. Klimat restauracji podkreślają potrawy dzięki którym przenosimy się w świat Poli Negri i Eugeniusza Bodo.

Nad smakami i estetyką dań pracuje zespół kucharzy pod kierownictwem Szefa Kuchni  Jarosława Wydra.

Tu chce się wracać…

Do potraw , które królują w naszej karcie należą: śledź z rakiem i borowikiem, sałatka z pieczonego buraka, móżdżek cielęcy, zupa rakowa , sandacz smażony na maśle z czarną soczewicą , a także tost francuski na chałce z żelem z mango i bezą.

,, Ansaldo” to miejsce dla przyjaciół , rodzin i wszystkich smakoszy dobrej kuchni. To tutaj gościnność polska  łączy się z finezją  potraw i mocy napitków.

Tu chce się wracać… Tu chce się wracać… Tu chce się wracać…

BREAKFASTS

Breakfast is the most important meal of the day, which is why we provide our guests with fresh ingredients, a rich selection of products and dietary variety. The original menu, aesthetic serving of the dishes and the helpful staff, as well as the appearance and delicious scents coming from the breakfast area are some of the unquestionable assets of our restaurant
mobile nav bg
Newsletter
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close